Oppnå et høyere resultat med profesjonell video

5 grunner til å bruke
video i markedsføring

1.

Publiser i dine sosiale kanaler som Facebook, Linkedin og Instagram.

2.

Du kan forklare vanskelige ting på en enkel måte. Vis frem dine produkter og tjenester bedre.

3.

83% av bedriftene får return of investment (ROI) gjennom video.

4.

Video kan spilles av på mobil. I følge Youtube; er mer enn 70% av seertiden fra mobilenheter.

5.

Du når din målgruppe raskere og bredere. 81% av bedrifter bruker video som markedsføringsverktøy.

Fyll ut skjema

Dine opplysninger blir ikke brukt til annen markedsføring.

Mine kunder sier

5/5

Roger

Samarbeidet med Jamil har jeg opplevd som veldig positivt. Jeg vil spesielt trekke frem kommunikasjonen i forkant, under og etter fotograferingen. Han tar seg tid til å sette seg inn i behovet, og kommer også med gode forslag på eget initiativ som bidro til gode resultater. 

5/5

Knut

Meget seriøs og dyktig fotograf. Kjent for god planlegging og gode foto!

5/5

Dan

Meget profesjonell og kreativ fotograf som er dyktig med kamera, men også veldig flink med etterbehandling av bilder og videoredigering. I tillegg er han en meget hyggelig person! Kan trygt anbefales!

5/5

Alle anmeldedsene er hentet fra Facebook siden til contrasto.no

3 grunner til å velge meg

1. Alltid litt ekstra

Jeg filmer, tar bilder og produserer unik musikk til hvert prosjekt. På den måten får du alltid litt ekstra på kjøpet.

2. Overkommelige priser

Jeg er ikke det fordyrende leddet i din markedsføring. Selv om video er krevende, så har jeg lagt meg på priser du kommer langt med. For meg er det viktig at du får et godt resultat på din investering.

3. Elsker å tenke ut av boksen

For suksess for begge parter, er god kommunikasjon en nøkkelfaktor. Samtidig er det viktig å slippe kreativiteten løs.

Anbefal meg

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Contrasto Photography © 2022

Video

Vil du bli mer

SYNLIG

PÅ FACEBOOK?